15 вересня 2023 22:11

Олег ГОЛОДЮК: "У "Металісті 1925" всі гравці володіють дуже хорошими ударами, але нечасто використовують сильні якості"

Тренер «Металіста 1925» Олег Голодюк прокоментував перемогу над «Зорею» (2:1) в матчі 7-го туру УПЛ.


- Звичайно, як і після кожної перемоги, емоції тільки позитивні. Ми дуже пишаємося хлопцями за сьогоднішню гру. Можливо, другий тайм у нашому виконанні був не таким якісним та хорошим, як перший, але, напевно, в підсвідомості хлопців було бажання втримати цей результат. І нічого, крім слів подяки, ми їм сьогодні не сказали.


- Владислав Дмитренко забив чудовий гол здалеку. Чи ставилося гравцям завдання частіше бити з-за меж штрафного майданчику?


- На цьому ми наголошуємо постійно, тому що у нас всі гравці володіють дуже хорошими ударами, але, на жаль, не часто використовують свої сильні якості. Сьогодні Владислав наважився на удар і як нагорода - забив. Нічого не буває просто так.


Так, як він почав працювати пару тижнів тому, він підтримує свою форму і є дуже важливим гравцем для нас, який у будь-який момент може нас врятувати. Просто хочеться побажати йому, щоб продовжував у такому самому дусі.


- Прокоментуйте пропущений гол від Герреро. Чи можна когось індивідуально звинуватити в тому епізоді?


- Була індивідуальна помилка від нашого гравця, але ми вимагаємо від наших хлопців грати в комбінаційний футбол - це наша вимога. Помилки трапляються, дуже шкода, що сьогодні вона призвела до пропущеного голу. Але за ці помилки ми не будемо когось робити винним.


- Як думаєте, в другому таймі свідомо віддали ініціативу супернику?


- Точно несвідомо, тому що в перерві була розмова про те, що зараз з будуть набагато важчі 45 хвилин, ніж перший тайм. Але, знову-таки, психологія хлопців вийшла на перший план і в них у голові вже було втримати рахунок.


Ми старались докричатись до них з лави, але ми розуміємо їх і тільки дякуємо за сьогоднішню гру, особливо - за результат.


- Що, на вашу думку, сьогодні стало ключовим у перемозі «Металіста 1925»?


- Як і в кожній грі - наш колектив, - сказав Голодюк.


Завдяки перемозі над «Зорею» харків’яни піднялися на 5-те місце в УПЛ.